Zuid-Engeland

Zuid-Engeland

Als er één land veel variatie biedt, is het Groot-Brittannië wel. Welk Europees land heeft er méér landschappen, cultuur en steden dan dit eiland ten westen van ons? Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland hebben ieder hun eigen tradities en kenmerken. Te veel om in één reis te proppen!

Na een dagafvaart van Hoek van Holland naar Harwich reis je door naar het historische stadje Swindon.
Zuid-Engeland biedt talloze beschermde landhuizen en kastelen, prachtige middeleeuwse steden en de mooiste tuinen. Zowel de Cotswolds als het North Wessex Downs maken onderdeel uit van deze regio. Beide natuurgebieden breng je een bezoek. Ook ga je naar Highclere Castle. Dit kasteel en het bijbehorende landschapspark zijn wereldberoemd geworden door de serie Downton Abbey. Natuurlijk ga je ook naar Bath en Oxford, de middeleeuwse stad die beroemd is door zijn vele universiteitsgebouwen, parken en kanalen.

Comfortabel overnachtingen
Tijdens deze reis verblijf je in hotel Jurys Inn Swindon. Dit hotel heeft een fitnessruimte, bar, gratis wifi en ligt in het stadje Swindon. De kamers zijn voorzien van televisie, gratis wifi, thee- en koffiezetmogelijkheden en een ruime badkamer. De aangepaste kamers zijn ruim opgezet en de badkamer heeft een drempelvrije douche met zitje, verlaagde wastafel en beugels.

Cotswolds