Rondreis Noorwegen

Rondreis Noorwegen

Bergen, bossen en water. Uitgestrekte hoogvlakten en prachtig groene fjorden. Dat is in het kort de fantastische natuur van Noorwegen. Deze staat centraal tijdens onze rondreis door dit fascinerende Scandinavische land. Wie een stedenbezoek ziet zitten, komt eveneens aan zijn trekken. Het zijn er niet veel, maar de steden die er zijn, zijn uiterst interessant.Varen over Noorse baren…

Onze tocht begint in de Kiel. Hier scheep je in voor de overtocht naar Zweden. Of beter gezegd, voor een minicruise met als doel de Zweedse plaats Gothenburg. Je begint deze reis direct al goed dus! Ons schip vaart langs de prachtige kust van Denemarken en die van zuidwest Zweden. Je eerste overnachting is in Hurdal. We vervolgen de route naar de bekende plaats Hamar. De route voert nu verder langs het midden van Noorwegen naar Valldal. Via de .....ga je naar Valldal. Hier maken we ook een boottocht door de Geirangerfjord. Vanaf daar rijd je naar de Westkaap nabij Selje. In dit unieke gebied kun je een dagje relaxen en bijkomen. Via Voss rijden we naar onze laatste plaats in Noorwegen, Vrådal. Goed uitgerust vervolg je nu je reis terug naar Oslo. Hierna scheep je weer in op één van de prachtige schepen van de Color Line voor de overtocht naar Kiel. Vandaar reis je terug naar Nederland. Ongetwijfeld kijk je terug op een fantastische reis door het prachtige en veelzijdige Noorwegen.

Comfortabel verblijf
De hotels beschikken over aangepaste kamers. Verder maak je elke dag gebruik van een ontbijtbuffet, een warm en koud buffet of een driegangen diner met koffie/thee na.

Dag 1 Overtocht Kiel-Gothenburg
Dag 2 Gothenburg naar Hurdal
Dag 3 Hurdal naar Valldal
Dag 4 Valldal (fjordencruise door Geirangerfjord)
Dag 5 Valldal naar Selje
Dag 6 Selje (Westkaap)
Dag 7 Selje naar Voss
Dag 8 Voss naar Vrådal
Dag 9 Vrådal
Dag 10 Overtocht Oslo-Kiel
Dag 11 Terugreis

20211005_143234